Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
Peellandcollege - Nieuws

OPEN MUZIEK PODIUM 2019

Geplaatst op 16 januari 2019
 

Heb je altijd al eens op een podium willen staan?
Vind je het leuk om alleen of met een groepje te zingen, spelen, of dansen? Bedenk een creatieve act en doe op vrijdagavond 15 maart mee aan het Open Muziek Podium,
het OMP! Wil je jouw muzikale talent laten zien of horen?
Vul dan het inschrijfformulier zo snel en volledig mogelijk in
en lever het uiterlijk 22 januari in via pc_omp@ivo-deurne.nl
De auditiemiddag is op dinsdag 29 januari.
Twijfel je nog, of heb je vragen? Dan kun je ook altijd terecht bij een van de muziekdocenten.


BAS VOOR 2E KEER KAMPIOEN

Geplaatst op 7 januari 2019
 
5 en 6 januari 2019 vond in Dalfsen het 13e Open Nederlandse Kampioenschap Jongleren plaats. Bas van de Kerkhof, leerling 6 vwo van het Peellandcollege, plaatste zich in een internationaal veld als echte nummer 1 en als de beste Nederlandse deelnemer bij het onderdeel kegels. Ook bij de fightnight eindigde Bas als winnaar, terwijl Joppe Aarts uit de tweede klas van het Peellandcollege verdienstelijk als veertiende eindigde. In de afdeling jongleren met ballen eindigde Bas als vierde. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
Lees verder

KERSTVAKANTIE!

Geplaatst op 21 december 2018
 

De leerlingen van onze instelling hebben kerstvakantie van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Voor noodgevallen klik hier. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!


EXCURSIE KLAS 3 NAAR AKEN EN LUIK

Geplaatst op 19 december 2018
 
Op vrijdag 14 december 2018 vond de jaarlijks excursie van klas 3  naar Aken en Luik plaats. Naast het bezoeken van de kerstmarkt werd de stad verkend.  Met aanwijzingen gingen de leerlingen op pad. Deze moesten verwerkt worden in een praktische opdracht waarin foto’s als bewijs golden voor het bezoeken van diverse plaatsen.  De excursie verliep in beide steden zeer goed! Zowel leerlingen als begeleiders zaten na afloop tevreden in de bus.
Lees verder

PEELLAND GALA 2018

Geplaatst op 14 december 2018
 

Op donderdag 13 december jl. werd het jaarlijkse Peelland Gala weer gehouden in de Ocean in Deurne voor alle bovenbouwleerlingen. Leerlingen en docenten hebben er een geweldig feest van gemaakt.


€700 VOOR HET GOEDE DOEL

Geplaatst op 11 december 2018
 
Team Peelland heeft 10 november meegedaan aan de Deurnese dorpsquiz ‘Deurne Wittut’. Met een mooi resultaat want ze zijn tweede geworden. Ze hebben daarmee een geldbedrag gewonnen van €700 voor het gekozen goede doel; Stichting leergeld Deurne. Van harte gefeliciteerd!

EERSTE EN TWEEDE LESUUR VRIJ

Geplaatst op 5 december 2018
 
Vanwege Sinterklaas zijn onze leerlingen op donderdag 6 december het eerste en tweede lesuur vrij. Vanaf 10.00 uur zijn de scholen weer telefonisch bereikbaar.

MUSICALL IN LIFE: EEN SUCCES!

Geplaatst op 29 november 2018
 
Afgelopen zondag lieten leerlingen van IVO-Deurne hun talenten zien tijdens het concert MusicALL In Life. 
Ruim 400 toeschouwers genoten in de St. Willibrorduskerk van een zeer gevarieerd programma, waarbij leerlingen uitblonken in solozang, combo, koor, techniek, filmbeelden, catering en jongleren. In het twee uur durende programma kwamen de verschillende stadia van het leven voorbij aan de hand van musicalmuziek in grote en kleine bezettingen, afgewisseld met filmbeelden, orgelspel en jongleeracts van Hebbes. 
Lees verder

SCHOOLFEEST KLAS 2 EN 3

Geplaatst op 20 november 2018
 
Na een week vol met proefwerken zijn klas 2 & 3 feestend het weekend in gegaan. In twee opzichten een primeur: Voor het eerst een feest voor klas 2 & 3 samen én voor het eerst in discotheek de Metro. Het thema was Black & White en de sfeer zat er goed in, vooral na de verrassende act van een groep docenten op het nummer “Black or white” van Michael Jackson. Vanaf dat moment werd er volop gedanst en maakten de DJ’s Tom en Sander het feest helemaal compleet. We kijken met elkaar terug op een zeer geslaagd schoolfeest!

VAN HARTE, MIJNHEER SMEUR!

Geplaatst op 19 november 2018
 
Vandaag, 19 november, viert mijnheer Smeur zijn 79e verjaardag! In zijn 80e levensjaar geeft hij nog steeds les in klas 1 Vwo-Top, 2 en 3 gymnasium, Latijn en Grieks!
We zijn trots op u, wat een prestatie.

Alle berichten weergeven