Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

GESLAAGD!

Geplaatst op 17 juni 2017
 
Op 14 juni 2017 kregen alle examenkandidaten op het Hub van Doornecollege de uitslag. Veel blijde gezichten. De vlag mag uit! Klik hier voor de namen van alle geslaagden. Van harte proficiat allemaal!

FINALE VAKKANJERS

Geplaatst op 16 juni 2017
 
In de Werkspoorkathedraal te Utrecht was 15 juni 2017 de landelijke finale van het vakkanjer project. Luc, Sander en Wessel verschenen op het podium als ‘vakkanjers’ van het Hub van Doornecollege. Het thema wat het Rode Kruis. Ze presenteerden hun vinding; knipperlichten op de fiets voor mensen die moeite hebben met evenwicht of hun hand niet uit kunnen steken. Dit ter voorkoming van ongelukken. De fiets werd gedemonstreerd voor de jury en toen was het afwachten. Het drietal kwam niet tot een podiumplaats, maar werd vierde. Een knappe prestatie, want ze hadden toch ruim 70 andere teams achter zich gelaten. Het was een mooie happening!

KAMPIOENEN OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 13 juni 2017
 

Vrijdag 9 juni 2017 is de grootste jaarlijkse schoolsportcompetitie van Nederland, Olympic Moves, afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Er is door teams vanuit IVO-Deurne gebadmintond, hardgelopen, gekorfbald en gejumpt. De overweldigende resultaten waren: Nederlands kampioen mixed dubbel badminton, Nederlands kampioen veldloop en een 2e plaats bij het groepsspringen minitrampoline niveau 2.

Lees verder

GALA EINDEXAMENLEERLINGEN

Geplaatst op 13 juni 2017
 
Op woensdag 31 mei 2017 vond voor de eindexamenleerlingen van het Hub van Doornecollege het traditionele galabal plaats. De stoet met bijzondere voertuigen trok weer veel toeschouwers. De leerlingen zagen er piekfijn uit en werden door hun mentoren in stijl ontvangen op de rode loper voor het gemeentehuis op de Markt in Deurne. Aansluitend werd in The Ocean het galabal gehouden. Klik hier voor de foto’s.

LANDELIJKE FINALE VAKKANJERS

Geplaatst op 12 juni 2017
 
15 juni 2017 is het zover; dan gaan Wessel, Luc en Sander uit de tweede klas naar de landelijke finale van de Vakkanjers met hun project ‘programmeerbaar fietsknipperlicht’. Heel veel succes samen!

KENNISMAKINGSMIDDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Geplaatst op 31 mei 2017
 

Woensdagmiddag 7 juni a.s. nodigen we alle aankomende brugklassers uit op hun nieuwe school. Deze middag start de kennismaking om 14.00 uur.  Er is o.a. uitleg over de start van het schooljaar. De middag eindigt om 16.00 uur. Voor meer informatie over de kennismakingsmiddag op het Hub van Doornecollege klik hier.

Van harte welkom allemaal en veel succes!


GALABAL 2017

Geplaatst op 30 mei 2017
 
Woensdagavond 31 mei 2017 vindt het galabal plaats voor de examenleerlingen van het Hub van Doornecollege. Net als vorig jaar wordt het gala gevierd in The Ocean. De aankomst van de leerlingen is een heel spektakel. Leerlingen laten zich in de mooiste voertuigen naar het gala vervoeren waar ze in stijl worden ontvangen op de Markt in Deurne. Wilt u komen kijken? Het begint om 20.00 uur.

TROPENROOSTER MAANDAG 29 MEI

Geplaatst op 29 mei 2017
 
Vanwege de te verwachten hitte vervallen vandaag, 29 mei, de lessen na het vijfde lesuur. LET WEL OP: de geplande rekentoets 3 Vmbo gaat gewoon door (lokaal is gekoeld).

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 mei 2017
 

Op dinsdag 11 april 2017 hebben de voorrondes voor Olympic Moves voor de onderdelen veldvoetbal jongens en korfbal plaatsgevonden. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waaraan ruim 300 middelbare scholen deelnemen. Olympic Moves wordt ieder jaar afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion.

Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 21 april 2017
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 24 april 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

Alle berichten weergeven