Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 22 oktober 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo-Top klas? Kom dan op 13 december 2018 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

THEMA-AVOND OUDERRADEN

Geplaatst op 1 oktober 2018
 

Aanmelden kan nu! Op dinsdag 23 oktober 2018 organiseren de gezamenlijke ouderraden van IVO-Deurne in samenwerking met Zorg in Deurne (voorheen: Centrum Jeugd en Gezin) een thema-avond. Verdere info over programma en aanmelding klik hier. Aanmelden kan via aanmelding@ivo-deurne.nl


 


SOCIAL MEDIA

Geplaatst op 1 oktober 2018
 

Like onze pagina op Facebook
https://www.facebook.com/hubvandoornecollege/

Volg ons op Instagram @hub_van_doornecollege


HAPJES MAKEN TIJDENS LES

Geplaatst op 18 september 2018
 
De leerlingen van klas 1F hebben 14 september 2018 tijdens de les Loopbaanoriëntatie en begeleiding (LOB) van het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) verschillende hapjes gemaakt. Deze hapjes zijn bij de diploma-uitreiking van het opscholingstraject docenten uitgedeeld. Op de foto het eindresultaat.

SAMENWERKING MET FONTYS

Geplaatst op 10 september 2018
 
In het vmbo wordt gewerkt met nieuwe beroepsgerichte profielen. Eén van deze profielen is Produceren, Installeren en Energie (PIE). Voor docenten die binnen het profiel PIE bevoegd willen lesgeven, biedt Fontys Hogescholen een professionaliseringstraject aan. De eerste groep van 22 docenten is gestart. De aftrap vond 30 augustus 2018 plaats op het Hub van Doornecollege. "We hebben als Fontys bewust de samenwerking met een vmbo-school in de omgeving van Eindhoven gezocht. De faciliteiten bij het Hub van Doornecollege liggen dicht bij onze doelgroep en zorgen ervoor dat wij kwaliteitsonderwijs kunnen verzorgen", aldus Gerard Lenssen, directeur bij Fontys. Rector Elke Oegema van het Hub van Doornecollege vult aan: 'Wij zien de samenwerking met Fontys Hogescholen als een meerwaarde. Dit is een eerste initiatief, maar de intentie is om op termijn vaker de samenwerking te zoeken." Klik hier voor het volledige bericht.

VIER DEELSCHOLEN BEHALEN VIGNET

Geplaatst op 22 augustus 2018
 

Een feestelijke start van het schooljaar! Al onze vier scholen mochten van de Gezonde School het vignet 'Bewegen en Sport' in ontvangst nemen. Een bijzondere prestatie. 
Samen met Yaniek en Sharon uit klas 1 van De Sprong, onthulde wethouder Marnix Schlosser het vignet. Ook was er een speciale beweegworkshop, waar leerlingen en genodigden enthousiast aan deelnamen. Op de scholen kregen de leerlingen en medewerkers fruit uitgereikt.

Lees verder

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 20 augustus 2018
 
Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”. Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!

ALLE GESLAAGDEN PROFICIAT!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
De leerlingen die een herexamen hebben gedaan in het tweede tijdvak hebben ook hun uitslag ontvangen. Zowel op de basisberoepsgerichte leerweg als op de kaderberoepsgerichte leerweg is 97% van onze examenkandidaten. Bovendien hebben 6 leerlingen hun schoolloopbaan cum laude afgerond. Wij zijn trots op jullie allemaal! Klik hier voor de namenlijst. Van harte proficiat!

HUB’S SUMMER FESTIVAL ZEER GESLAAGD

Geplaatst op 29 juni 2018
 
Op woensdag 27 juni jl. vond de derde editie van Hub’s Summer Festival voor het goede doel plaats. Dit jaar gaat de opbrengst - het fantastische bedrag van € 7.238,85 - naar drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. Het was een veelzijdig festival met een fantastische sfeer: de leerlingen verkochten allerlei leuke en lekkere spullen, elke klas rende maar liefst 30 km of ze deden 100 pushups. Daarvoor hadden de leerlingen sponsors gezocht.
Lees verder

HUB VAN DOORNEPRIJS 2018 UITGEREIKT!

Geplaatst op 28 juni 2018
 

Op maandag 25  en dinsdag 26 juni jl. hebben alle geslaagden op het Hub van Doornecollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2018 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Daan van den Brink, Joshua Francisco Garcia, Amber Gerritse, Lieke Hebben, Silvie Manders en Mart Peeters. Genomineerd voor de techniekprijs waren François Janssen en Sander Kampers.

Lees verder

Alle berichten weergeven