Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
De Sprong - Nieuws

PROJECT ‘JIJ BENT DE KUNSTENAAR’

Geplaatst op 13 november 2018
 
Een groep leerlingen van de schakelklas heeft de afgelopen weken gewerkt aan hun eigen kunstwerk, onder begeleiding van een kunstenaar. Het project is voor leerlingen een groot succes omdat ze hun creativiteit konden laten zien. Een leerling vertelde: “Je kan geen fouten maken, behalve als je niets doet”. Een ander gaf aan zijn gevoel kwijt te kunnen tijdens het schilderen. Later dit schooljaar zullen de kunstwerken worden geëxposeerd in het gemeentehuis van Deurne.

FIETSENCONTROLE

Geplaatst op 30 oktober 2018
 
In de week van 5 november 2018 wordt door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Deurne, weer de jaarlijkse fietsenkeuring op onze deelscholen uitgevoerd. Met de donkere maanden in aantocht vinden we het belangrijk dat onze leerlingen veilig en goed verlicht op weg zijn tussen huis en school. Klik hier voor meer informatie.

KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 22 oktober 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo-Top klas? Kom dan op 13 december 2018 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

THEMA-AVOND OUDERRADEN

Geplaatst op 1 oktober 2018
 

Aanmelden kan nu! Op dinsdag 23 oktober 2018 organiseren de gezamenlijke ouderraden van IVO-Deurne in samenwerking met Zorg in Deurne (voorheen: Centrum Jeugd en Gezin) een thema-avond. Verdere info over programma en aanmelding klik hier. Aanmelden kan via aanmelding@ivo-deurne.nl


 


SOCIAL MEDIA

Geplaatst op 1 oktober 2018
 

Like onze pagina op Facebook

https://www.facebook.com/DeSprongDeurne/

Volg ons op Instagram @de_sprong


INTRODUCTIEWEEK

Geplaatst op 3 september 2018
 
De Sprong heeft een fijne start gehad van het schooljaar. De introductieweek bestond uit verschillende sportieve activiteiten. We hebben elkaar beter leren kennen door het spelen van een bosspel en een fototocht waarin we de wijk hebben ontdekt. De week is actief afgesloten in de trampolinehal waar iedereen zich flink heeft kunnen uitleven! Kortom een superstart van het nieuwe jaar.

VIER DEELSCHOLEN BEHALEN VIGNET

Geplaatst op 22 augustus 2018
 

Een feestelijke start van het schooljaar! Al onze vier scholen mochten van de Gezonde School het vignet 'Bewegen en Sport' in ontvangst nemen. Een bijzondere prestatie. 
Samen met Yaniek en Sharon uit klas 1 van De Sprong, onthulde wethouder Marnix Schlosser het vignet. Ook was er een speciale beweegworkshop, waar leerlingen en genodigden enthousiast aan deelnamen. Op de scholen kregen de leerlingen en medewerkers fruit uitgereikt.

Lees verder

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 20 augustus 2018
 
Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”. Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!

PROFICIAT AAN ALLE SCHOOLVERLATERS!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
Op De Sprong gaan 18 leerlingen de school verlaten met een mooi getuigschrift op zak! Wat een mooie prestatie. Van harte proficiat allemaal. Klik hier voor de namen van alle schoolverlaters.

HUB VAN DOORNEPRIJS 2018 UITGEREIKT!

Geplaatst op 28 juni 2018
 

Op dinsdag 26 juni 2018 is er op De Sprong afscheid genomen van alle schoolverlaters. Tijdens deze feestelijke middag werden ook de genomineerden van de Hub van Doorneprijs 2018 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Thijs Jacobs, Lotte Peeters en Ashley Seelen. Thijs Jacobs is uitgeroepen als winnaar van de Hub van Doorneprijs 2018 op De Sprong. Van harte proficiat!

Lees verder

Alle berichten weergeven