Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

EXPOSITIE DE SPRONG-KUNSTENAARS

Geplaatst op 19 juni 2018
 
De leerlingen van de schakelklas leerjaar 1 hebben onder leiding van kunstenares Karin Toma gewerkt aan het project "Jij bent de kunstenaar". Tijdens de lessen hebben de leerlingen gewerkt met verschillende materialen en technieken. Ze hebben gebruik gemaakt van zand, structuurpasta en stempels; een ontdekkingstocht op schildersdoek. De werkstukken zijn te zien tijdens de expositie in het gemeentehuis. De opening is vrijdag 22 juni a.s. om 15.00 uur. De uitnodigingen daarvoor zijn door de leerlingen zelf gemaakt. Ook verzorgen ze tijdens de opening de hapjes. De expositie is te zien tot 2 juli a.s.

EXCURSIE SPORTKLAS

Geplaatst op 18 juni 2018
 
15 juni 2018 hebben de sportklas leerlingen een excursie naar ’s-Hertogenbosch gehad. Het doel was om een uitdagende en sportieve dag te beleven. Dit is zeer geslaagd. Waar de 1e jaars klassen workshops IJshockey en Lasergamen beoefend hebben zijn de 2e jaars salto’s gaan springen in de grootste turnhal van Europa: ‘Flikflak’. De middag is afgesloten bij subtropisch zwemparadijs Sportiom.

GESLAAGD!

Geplaatst op 14 juni 2018
 

De vlag mag uit! Na een spannende tijd dan nu eindelijk de uitslag. Volop blijdschap bij onze eindexamenkandidaten nu ze eindelijk het verlossende bericht mochten ontvangen. Van harte proficiat allemaal! We zijn trots op jullie. En voor diegenen die nog een herexamen voor de boeg hebben: heel veel succes!

Kijk op de pagina van de deelschool voor een overzicht van de geslaagden.


HUB’S SUMMER FESTIVAL

Geplaatst op 12 juni 2018
 
Het Hub van Doornecollege organiseert op 27 juni 2018 een zomerfestival voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. De gebeurtenis is op het buitenterrein van de school en begint om 15.00 en duurt tot 19.00 uur. Deze middag zijn er bij de vele kraampjes zelfgemaakte lekkernijen en leuke spulletjes te koop. Ook is er een sponsorloop. Er is live muziek en een DJ. We hopen veel ouders, familieleden en buurtgenoten te mogen verwelkomen.

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 juni 2018
 

Vrijdag 8 juni 2018 hebben ongeveer 80 leerlingen van IVO-Deurne deelgenomen aan The School Final van Olympic Moves. Deze Nederlandse kampioenschappen werden gehouden op het (top)sportcomplex van Papendal. De leerlingen hebben deelgenomen aan: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance. Aan deze schoolfinals nemen de beste leerlingen in het land deel. Het niveau lag erg hoog. De deelnemers van Alfrinkcollege, De Sprong, Hub van Doornecollege en Peellandcollege hebben zelfs bij een aantal onderdelen een podiumplek weten te bemachtigen.

Lees verder

TWEE KEER GALABAL

Geplaatst op 4 juni 2018
 
De vierdejaars leerlingen van het Hub van Doornecollege en het Alfrinkcollege sluiten hun schoolcarrière traditioneel af met een groots gala. De aankomst van de leerlingen is ieder jaar een heel spektakel. Leerlingen laten zich in de mooiste voertuigen naar het gala vervoeren. Op donderdagavond 7 juni 2018 vindt in The Ocean het galabal plaats voor de vierdejaars leerlingen van het Hub van Doornecollege. Het begint om 19.30 uur. Ook voor de vierdejaars leerlingen van het Alfrinkcollege is het galabal op donderdagavond 7 juni 2018 dit vindt bij Zalen Van Bussel plaats. Het begint om 19.30 uur.

INFOAVOND DRANK EN DRUGS

Geplaatst op 3 juni 2018
 
Woensdag 6 juni 2018 organiseert de LEV Groep een informatieavond over drank en drugs: “Doe niet zo ongezellig” . Deze avond is voor jongeren van groep 8 tot 18 jaar en hun ouders. De bijeenkomst is van 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur). Locatie: Den Draai Klik hier voor meer informatie.

SPONSORLOOP

Geplaatst op 28 mei 2018
 

Woensdag 27 juni 2018 zullen de leerlingen van het Hub van Doornecollege zoveel mogelijk geld gaan inzamelen voor het goede doel. Het goede doel waar we dit jaar voor gaan werven zijn drie stichtingen: Sports For Children, JIBB en De Speuldries. We doen dit door een festival te organiseren: ‘Hub’s Summer Festival’. Dit festival wordt gehouden op woensdag 27 juni van 15.00 - 19.00 uur op het buitenterrein van de school. Op dit festival zal iedere eerste of tweede klas gezamenlijk 30 km gaan rennen. Deze 30 km zullen een aantal leerlingen uit de klas afleggen. Iedere derde klas zal gezamenlijk 500 push ups gaan uitvoeren tijdens Hub’s Summer Festival. Iedere klas wil graag gesponsord worden voor hun knappe sportieve prestatie, maar natuurlijk ook voor het goede doel. De komende weken zullen de leerlingen sponsors gaan zoeken voor hun sportieve prestatie.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 17 mei 2018
 

Nu de regiofinales van Olympic Moves erop zitten, kunnen verschillende teams zich klaar gaan maken voor The School Final welke op 8 juni zal plaatsvinden op Papendal.
Bij de volgende sporten zal gestreden worden om de Nederlandse kampioenschappen: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance.
Heel veel succes!


EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 14 mei 2018
 
Maandag 14 mei 2018 start het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen op het Peellandcollege en voor onze leerlingen Vmbo-tg op het Alfrinkcollege. Een aantal leerlingen van De Sprong neemt op 15 en 17 mei a.s. deel aan de IVIO-examens.
Allemaal heel veel succes toegewenst!!
De vierdejaars van het Hub van Doornecollege hebben hun examens verspreid over het schooljaar afgelegd. Zij kunnen bijna genieten van hun welverdiende vakantie.

Alle berichten weergeven