Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

KOM NAAR ONZE KERSTMARKTEN

Geplaatst op 7 december 2018
 
Ook dit jaar is er een kerstmarkt voor het goede doel op deelschool De Sprong en deelschool Alfrinkcollege. De kerstmarkt van deelschool De Sprong is op dinsdag 18 december 2018. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De markt van deelschool Alfrinkcollege is donderdag 20 december 2018. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Meer informatie op de webpagina van de deelschool.

EERSTE EN TWEEDE LESUUR VRIJ

Geplaatst op 5 december 2018
 
Vanwege Sinterklaas zijn onze leerlingen op donderdag 6 december het eerste en tweede lesuur vrij. Vanaf 10.00 uur zijn de scholen weer telefonisch bereikbaar.

DE SPRONG TWEEDE BIJ ONDERWIJSPRIJS

Geplaatst op 30 november 2018
 
Op donderdag 29 november werd de tweejaarlijkse Onderwijsprijs Noord-Brabant uitgereikt. De leerlingen en team van De Sprong sleepten de tweede prijs in de wacht! Bovendien mochten ze de presentatieprijs in ontvangst nemen. De leerlingen van de integratieklas hebben een vlog gemaakt over hun dag op school. Kijk hier de vlog.
Lees verder

MUSICALL IN LIFE: EEN SUCCES!

Geplaatst op 29 november 2018
 
Afgelopen zondag lieten leerlingen van IVO-Deurne hun talenten zien tijdens het concert MusicALL In Life. 
Ruim 400 toeschouwers genoten in de St. Willibrorduskerk van een zeer gevarieerd programma, waarbij leerlingen uitblonken in solozang, combo, koor, techniek, filmbeelden, catering en jongleren. In het twee uur durende programma kwamen de verschillende stadia van het leven voorbij aan de hand van musicalmuziek in grote en kleine bezettingen, afgewisseld met filmbeelden, orgelspel en jongleeracts van Hebbes. 
Lees verder

INFORMATIEAVONDEN DRUK BEZOCHT

Geplaatst op 26 november 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 vonden onze algemene informatieavonden plaats voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Na de gezamenlijke ontvangst op het Alfrinkcollege, was er voor onze gasten algemene uitleg en ze bekeken filmpjes over onze deelscholen. Daarna volgden de enthousiaste groep 8-ers een proefles op de gekozen deelschool, terwijl hun ouders verdere informatie kregen. De avonden waren druk bezocht en er was een gezellige sfeer. Onder de button 'groep 8' rechts op deze pagina is o.a. de brochure terug te vinden die de leerlingen tijdens de informatieavonden hebben ontvangen.

START INFORMATIEAVONDEN

Geplaatst op 13 november 2018
 
De eerste informatieavond op 12 november 2018 was een succes. Na de gezamenlijke ontvangst op het Alfrinkcollege was er een algemene uitleg en zijn de nieuwe filmpjes over onze deelscholen bekeken. De enthousiaste groep 8-ers mochten daarna naar een proefles op de gekozen deelschool terwijl de ouders meer informatie kregen. De volgende avonden zijn woensdag 14, maandag 19 en donderdag 22 november. 

FIETSENCONTROLE

Geplaatst op 30 oktober 2018
 
In de week van 5 november 2018 wordt door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Deurne, weer de jaarlijkse fietsenkeuring op onze deelscholen uitgevoerd. Met de donkere maanden in aantocht vinden we het belangrijk dat onze leerlingen veilig en goed verlicht op weg zijn tussen huis en school. Klik hier voor meer informatie.

MUSIC-ALL IN LIFE

Geplaatst op 29 oktober 2018
 
Op zondagmiddag 25 november wordt in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne de muziekproductie Music-All in Life opgevoerd. Leerlingen van het Peellandcollege werken hier aan mee. Music-All in Life laat de verschillende stadia van het leven de revue passeren aan de hand van musicalmuziek. De jongeren hebben zelf de muziek gekozen. Er wordt onder andere muziek ten gehore gebracht van The Blues Brothers, The Wizz, Grease, Fame en Sister Act.
Inmiddels zijn er al twee repetities geweest. Bij de tweede repetitie waren ook professionals Annelie Brinkhof en Joost Manders aanwezig om te coachen.Lees verder

KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 29 oktober 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo-Top klas? Kom dan op 13 december 2018 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

IN MEMORIAM - MARIE-ANNE KOSTER-SCHULTEN

Geplaatst op 23 oktober 2018
 

Na een carrière in het bedrijfsleven heeft Marie-Anne in 2008 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ruim 10 jaar heeft zij met hart en ziel lessen scheikunde gegeven aan leerlingen van onze school.  Daarnaast was zij actief in de begeleiding van leerlingen. Niet alleen als leerlingmentor maar ook als coach studievaardigheden. Zij deed dat met veel kennis en passie. Zij was toegankelijk, steeds bereid om kennis en ervaring te delen. Dat laatste deed ze ook als onderzoekscoördinator bij de Academische Opleidingsschool.  Zij was al enige tijd ernstig ziek. Tot het allerlaatst is zij zeer betrokken gebleven bij de school. Haar overlijden voelt als een enorm gemis. Voor nu wensen wij natuurlijk vooral haar naaste geliefden en iedereen die Marie-Anne een warm hart toedraagt, ontzettend veel kracht. Wij zijn een heel bijzonder mens kwijtgeraakt, die voortleeft in waardevolle herinneringen.

U kunt hier uw condoleance plaatsen.


Alle berichten weergeven