Magister  |  Webmail       
Klik hier voor de schoolregels
Hub van Doornecollege - Nieuws

WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 18 april 2014
 

De leerlingen van onze instelling hebben meivakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust.
Onze deelscholen zijn niet bereikbaar tot en met maandag 5 mei 2014.

Voor noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken.
Voor alle andere zaken staan wij u na de vakantie graag te woord.

Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe!


EXCURSIE OORLOGSMONUMENT

Geplaatst op 16 april 2014
 
Klas 2B en klas 2H zijn als afsluiter van het onderwerp ‘Tweede Wereldoorlog’ op excursie geweest naar het oorlogsmonument bij de Astense Aa, de Berken. Op deze plek is in 1944 een Lancaster-vliegtuig neergestort waarbij 6 Engelse mariniers zijn omgekomen. Op de foto is klas 2B te zien.

DERDE PLAATS VAKKANJERS HUB VAN DOORNECOLLEGE

Geplaatst op 26 maart 2014
 

Onze vierdejaars leerlingen techniek: Luuk Mennen, Thijs Broekmans, Luc Swinkels, Rik van der Staak en Jens v.d. Vossenbeemd hebben tijdens de regiofinale van de Junior Vakkanjer Wedstrijden 2014 de derde plaats behaald. Een mooie prestatie.

Lees verder

THEMA-AVOND OUDERRAAD: 7 APRIL 2014

Geplaatst op 24 maart 2014
 

De gezamenlijke ouderraden van de deelscholen van IVO-Deurne houden op maandag 7 april a.s. de jaarlijkse thema-avond, in samenwerking met het Centrum Jeugd en Gezin. De avond staat in het teken van ‘Tips en trucs in de puberteit, respect, vertrouwen, anti-pesten, waarden en normen’. De heer Giel Vaessen neemt u als gedragsdeskundige mee in de wereld van pubers en hun beleving.
Klik hier voor meer informatie.


MOOIE DERDE PLAATS VOOR HUIB SUIJLEN

Geplaatst op 21 maart 2014
 
Tijdens de timmerwedstrijden van 12 t/m 14 maart heeft Huib Suijlen, leerling van Bouwen, Wonen en Interieur van het Hub van Doornecollege beslag weten te leggen op de derde prijs. Tijdens deze wedstrijd streden 11 leerlingen van VMBO-scholen uit Brabant om de zilveren hamer. Deze wedstrijd wordt jaarlijks door het samenwerkingsverband SBRH en het Techniekhuis georganiseerd. 
Lees verder

AANMELDINGEN VAN START!

Geplaatst op 14 maart 2014
 
Tot en met 21 maart a.s. kunnen ouders hun zoon of dochter uit groep 8 aanmelden bij een van onze deelscholen. Aanmelden kan via deze website. Verdere informatie en het aanmeldingsformulier vindt u onder de button ‘Aanmelding groep 8’ op deze pagina.

PEELPAREL HELENAVEEN: WARME DOUCHE VOOR ‘MAAK ’T IN METAAL’

Geplaatst op 26 februari 2014
 

Een vijftal regionale bedrijven is een jaar of 3 geleden het project “Maak ’t in Metaal” gestart met de bedoeling leerlingen al op de basisschool nieuwsgierig naar techniek te maken. Het betreft de bedrijven van Hoof Groep, MCM Liessel, Knapen trailers, HVL Metaalbewerking en Auto- & Truckschade Munsters. In dit project verzorgen zij ’s ochtends een excursie voor basisschoolkinderen (groep 7/8) naar hun bedrijven. ’s Middags wordt het Hub van Doornecollege bezocht. Zij nodigen hiervoor jaarlijks een aantal basisscholen uit. Dit jaar waren de 18 leerlingen van De Peelparel in Helenaveen aan de beurt.

Lees verder

LEERLINGEN KASTANJELAAR MAKEN HET MET TECHNIEK

Geplaatst op 26 februari 2014
 

De leerlingen uit groep 7 van de Kastanjelaar in Milheeze schreven:
“Afgelopen donderdag 30 januari hebben wij, groep 7 van basisschool de Kastanjelaar in Milheeze, een fantastische techniekdag gehad in Deurne. In de ochtend hebben wij, in groepjes, 5 bedrijven bezocht. Oskomera, Riton, Frank Donkers Constructie, garage Manders en Knapen Trailers hebben ons van alles over hun bedrijf verteld en laten zien...

Lees verder

VAKANTIEPLANNING 2014-2015

Geplaatst op 19 februari 2014
 

De vakantieplanning 2014-2015 is bekend.

Lees verder


MEDEDELING I.V.M. BRAND HUB VAN DOORNECOLLEGE

Geplaatst op 14 februari 2014
 

Vanochtend heeft er een kleine brand plaats gevonden. Gelukkig was het brandje snel onder controle. Klik hier voor meer informatie.


Alle berichten weergeven