Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
Klik hier voor de schoolregels
Hub van Doornecollege - Nieuws

WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 26 juli 2016
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 27 juli tot en met dinsdag 30 augustus 2016. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

VOOR ‘MAKE-A-WISH’ RUIM €7000 OPGEHAALD

Geplaatst op 13 juli 2016
 
Op 12 juli 2016 organiseerde het Hub van Doornecollege Hub’s summer festival, een festival voor het goede doel. Het goede doel waar geld voor ingezameld werd is de stichting Make-a-Wish. Deze stichting, door de leerlingen zelf uitgekozen, vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het festival vond plaats op het schoolterrein. Alle leerlingen stelden zich achter het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo werden er in verschillende kraampjes zelfgemaakte etenswaren en spullen verkocht. Lees verder

HUB’S SUMMER FESTIVAL

Geplaatst op 8 juli 2016
 
12 juli 2016 organiseert het Hub van Doornecollege een goede doelen actie in de vorm van een festival: “Hub’s Summer Festival”. Het goede doel waar we dit jaar geld voor ophalen is stichting: Make-A-Wish. Tijdens het festival is er een sponsorloop waar onze leerlingen 5 kilometer rennen om geld op te halen voor het goede doel. Daarnaast is er op ons eigen buitenterrein een kraampjesmarkt waar, bij de verschillende kraampjes, zelfgemaakte lekkernijen en leuke spulletjes verkocht worden. Op dit moment zijn onze leerlingen druk bezig met de voorbereidingen van dit festival. Belangstellenden zijn welkom op dinsdag 12 juli van 15.00- 20.00u.

GOEDE SCORES BIJ EINDEXAMEN!

Geplaatst op 1 juli 2016
 

De vlag mag uit!  Bij de basisberoepsgerichte leerweg is 97,8% van onze leerlingen geslaagd. Bij de kaderberoepsgerichte leerweg is 97,1% geslaagd. Van harte proficiat allemaal!
Klik hier voor de namen van alle geslaagden.


HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2016 UITGEREIKT!

Geplaatst op 30 juni 2016
 

Op dinsdag 28 juni jl. en woensdag 29 juni 2016 mochten alle geslaagden op het Hub van Doornecollege hun diploma in ontvangst nemen. Tijdens de feestelijke avond zijn ook traditiegetrouw de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Julissa Boots, Lars Keunen, Manon van Leuken, Ricardo Lorsé, Sacha Manders en Dreni Rexhiqi. Vervolgens zijn Lars Keunen (Vmbo-Basis) en Ricardo Lorsé (Vmbo-Kader) uitgeroepen tot de winnaars van de Hub van Doorneprijs 2016. De Techniekprijs 2016 is uitgereikt aan Wesley Timmermans. Hij mocht de bronzen legpenning, met daarop de beeltenis van Hub van Doorne, in ontvangst nemen.
Allemaal van harte proficiat!

Klik hier voor de foto’s van de genomineerden van de Hub van Doorneprijs en Techniekprijs 2016.

Klik hier voor de foto’s van de diploma-uitreiking op 28 juni 2016.
Klik hier voor de foto’s van de diploma-uitreiking op 29 juni 2016.

Lees verder

GAME-TOERNOOI OP HUB VAN DOORNECOLLEGE

Geplaatst op 30 juni 2016
 
Alle leerlingen van leerjaar 1 zijn al weken aan het oefenen met de 24-games; rekenen met behulp van Flippo’s. Bij dit spel moet je met 4 getallen 24 maken. Dit doe je door deze getallen op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen of te delen. Uit iedere brugklas was een afgevaardigde geselecteerd. Deze speelden 23 juni 2016 het toernooi. In een zenuwslopende race werd Danny uit klas 1G de grote winnaar!

BEZOEK GROEP 7 DE HASSELBRAAM

Geplaatst op 22 juni 2016
 
“Wij zijn op 14 juni naar verschillende bedrijven geweest zoals: Spako, Via Engineering, J van de Mortel en Garage Verhaegh. Ze hadden allemaal iets met techniek te maken. Daarna fietsten we naar het Hub van Doornecollege met spullen, meegebracht vanuit de bedrijven. We zouden daar een vrachtwagen gaan bouwen. Geen idee hoe groot of hoe klein. Mart, één van de leraren, ontving ons en we aten eerst onze meegebrachte lunch. Toen op weg naar de praktijkruimte autotechniek en nog meer technieken, zoals lassen, boren, elektriciteit. Lees verder

WETHOUDER IN GESPREK MET LEERLINGEN

Geplaatst op 22 juni 2016
 
20 juni 2016 was de jongerenlunch met wethouder Onderwijs Marnix Schlosser. Voor de 3de maal werd door de Gemeente Deurne een jongerenlunch georganiseerd. Twintig leerlingen van De Sprong, Hub van Doornecollege, Alfrinkcollege, Peellandcollege en Willibrordgymnasium gingen in gesprek met wethouder Marnix Schlosser en jongerenmedewerker LEV-groep Ramon Everhard. Gezamenlijk spraken zij over de mogelijke komst van een AsielZoekersCentrum in Deurne, alcohol- en drugsgebruik onder jongeren en leefbaarheid in de gemeente. “Zowel de wethouder als de jongeren vonden het een vruchtbare bijeenkomst", aldus docent Niek Engbers.

INFORMATIEAVOND LWOO/PRAKTIJKONDERWIJS

Geplaatst op 20 juni 2016
 

Op donderdag 23 juni 2016 houden we onze speciale infoavond over leerwegondersteuning (lwoo) en indicatie praktijkonderwijs. Deze informatieavond is bedoeld voor ouders van leerlingen in groep 7 waarvan het kind na groep 8, op het voortgezet onderwijs, mogelijk in aanmerking komt voor lwoo of praktijkonderwijs. De infoavond begint om 19.00 uur in de aula van het Hub van Doornecollege (Vloeieindsedreef 1 in Deurne). Uitnodigingen worden via de basisschool uitgereikt.


GESLAAGD!

Geplaatst op 17 juni 2016
 

 Op 16 juni 2016 kregen alle examenkandidaten op het Hub van Doornecollege de uitslag. Veel blijde gezichten. De vlag mag uit! Klik hier voor een impressie van de feestelijke gebeurtenis. En klik hier voor de namen van alle geslaagden. Van harte proficiat allemaal!


Alle berichten weergeven