Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

AANMELDING SPORTKLAS LEERJAAR 3

Geplaatst op 20 oktober 2016
 

Leerlingen uit het derde leerjaar kunnen zich aanmelden voor de sportklas. Je kunt kennismaken met o.a. Oxboarden en Flag football. Een nieuwe excursie maakt ook onderdeel uit van het programma. De sportklas leerjaar 3 gaat na de herfstvakantie van start, op maandag tijdens het zevende lesuur. Locatie: Sporthal De Peelhorst. Meld je aan via de button Sportklas op deze webpagina.


KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 17 oktober 2016
 
Op 22, 24, 28 en 30 november 2016 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo-Top klas? Kom dan op 13 december 2016 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

PROLYMPICS OP DE SPRONG

Geplaatst op 14 oktober 2016
 

Op donderdag 29 september 2016 hebben 22 leerlingen van De Sprong deelgenomen aan 'de Prolympics' in Veldhoven. 'De Prolympics' is een sportevenement voor leerlingen van het Praktijkonderwijs. Ze hebben deze dag flink gesport en veel plezier gehad. Onder professionele begeleiding werden de volgende sporten beoefend: zaalhockey, zaalvoetbal, zelfverdediging, tennis en dans. We kijken terug op een gezellige en sportieve dag.


OMO-WIELERFESTIJN

Geplaatst op 11 oktober 2016
 

Op woensdag 5 oktober 2016 hebben 16 leerlingen van IVO-Deurne deelgenomen aan het OMO-wielerfestijn op het Zuidwesthoek College in Ossendrecht, dat ter ere van het 100-jarige bestaan van OMO georganiseerd werd. Oud-leerling en wereldkampioen veldrijden Thalita de Jong opende het wielerfestijn. De pittige ATB-vossenjacht werd over 40 km gereden onder perfecte omstandigheden. Naast de toertocht was er ook nog een behendigheidsparcours en een fietsenkermis.


LEERJAAR 1 HUB VAN DOORNECOLLEGE OP KAMP

Geplaatst op 5 oktober 2016
 
De leerlingen uit het eerste leerjaar van het Hub van Doornecollege zijn in de week van 19 september 2016 op kamp geweest om elkaar beter te leren kennen. Het was een leerzame, vermoeiende maar vooral ook een leuke week volgens de leerlingen.
Lees verder

SCHRIJVER BUDDY TEGENBOSCH OP BEZOEK

Geplaatst op 28 september 2016
 
In het kader van 'Literatour' bezocht schrijver Buddy Tegenbosch onze school. Tijdens literatour trekken jonge schrijvers het land in om met jongeren in gesprek te gaan en er worden activiteiten op school, in de boekhandel en in de bibliotheken georganiseerd.
De afgelopen weken werd er in de klassen 3 havo ijverig gelezen in het boek 'Pokerface' van Buddy Tegenbosch. Maandag 26 september was het zo ver; de kans om de schrijver te ontmoeten en hem het hemd van zijn lijf te vragen. De lessen met de schrijver waren een succes. Waren de leerlingen al enthousiast over zijn boek, nu ze de schrijver ook persoonlijk ontmoet hebben, is het enthousiasme alleen maar toegenomen. Literatour is een succes!

AANMELDING SPORTKLAS VAN START!

Geplaatst op 28 september 2016
 
Zit je in klas 1 of klas 2? En… helemaal enthousiast na de sportklas-proefles? Na de herfstvakantie gaat de sportklas echt van start. Schrijf je dus snel in via de rode button op deze pagina. Ben er bij!

SPORTKLAS: KOM NAAR DE PROEFLES!

Geplaatst op 22 september 2016
 

Wil jij graag sporten en vind je het leuk om te bewegen? Wil je kennismaken met verschillende sporten? Dan is de sportklas wel iets voor jou. Speciaal voor alle eerste en tweedejaars leerlingen van de hele instelling. Kom naar de proefles. Op woensdag 28 september van 14.45-15.45 uur voor leerlingen uit leerjaar 2 en op donderdag 29 september van 14.45-15.45 uur voor leerlingen uit leerjaar 1. Locatie:  sporthal De Peelhorst. Kijk voor verdere info op de pagina van de eigen deelschool, onder actueel–informatie-sportklas.


GESLAAGDEN CAMBRIDGE ENGELS

Geplaatst op 16 september 2016
 
20 Leerlingen in klas 3 vwo hebben in juni het examen Cambridge Engels, First Certificate, gedaan in Eindhoven. In de zomervakantie is het resultaat gekomen. Resultaat: allemaal geslaagd! Van harte proficiat, leerlingen en natuurlijk docent de heer Verbakel. Klik hier voor de namen van alle geslaagden.
Lees verder

EEN WENS IN VERVULLING

Geplaatst op 15 september 2016
 
Als afsluiting van schooljaar 2015-2016 hadden we op het Hub van Doornecollege met meerderheid gekozen voor de goed doelactie: Make-a-Wish. Een organisatie die een bijzondere wens weet te vervullen van een jongere tot 18 jaar. Het was een geslaagde actie die uiteindelijk ruim € 7000,- heeft opgebracht. Heel bijzonder dat onlangs een van onze leerlingen heeft kunnen genieten van de andere kant van deze goede doelen-actie. Lees verder

Alle berichten weergeven