Magister  |  Webmail       
IVO-Deurne - Nieuws

KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 15 oktober 2014
 
Op 18, 20, 24 en 26 november 2014 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo Top-klas? Kom dan op 9 december 2014 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

MAX DE WIT

Geplaatst op 2 oktober 2014
 

Met grote verslagenheid nemen we afscheid van Max de Wit, leerling uit klas 3 havo A van het Peellandcollege.

Het plotselinge heengaan van Max is een vreselijke klap voor zijn ouders, zijn zusjes en broertje, klasgenoten,  medewerkers van het Peellandcollege en allen die hem kenden. Wij wensen allen die dit enorme verlies van Max moeten verwerken heel veel sterkte toe. We leven met hen mee.

Namens de leerlingen en teamleden van het Peellandcollege en de andere deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne

M.M.J.P. van Roosmalen, rector
R.G. van Deursen, directeur

U kunt hier uw condoleance plaatsen.


HEBBES ACTIEF

Geplaatst op 2 oktober 2014
 
Op zondag 21 september 2014 trok Hebbes, de jongleergroep van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne, onder begeleiding van draaiorgelmuziek door Deurne. Dit gaf  nog meer kleur aan het spektakel rond de 29e editie van de Vescom halve marathon Deurne.
Lees verder

DOE MEE MET DE DANSKLAS!

Geplaatst op 17 september 2014
 

Wil jij graag dansen? Doe dan mee aan de nieuwe dansklas, die na de herfstvakantie van start gaat. Speciaal voor alle leerlingen uit klas 1, 2 en 3 van de hele instelling. Kom naar de proefles op maandag 29 september a.s. van 15.20 tot 16.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden voor de proefles kijk je op de pagina van de eigen deelschool, onder Actueel – Informatie - Dansklas. Graag tot ziens!


SPORTKLAS: KOM NAAR DE PROEFLES!

Geplaatst op 8 september 2014
 

Wil jij graag sporten en vind je het leuk om te bewegen? Doe dan mee aan de nieuwe sportklassen, die na de herfstvakantie weer van start gaan. Speciaal voor alle eerste en tweedejaars leerlingen van de hele instelling. Kom naar de proefles op donderdag 25 september van 14.30 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie kijk je op de pagina van de eigen deelschool, onder actueel–informatie-sportklas. Daar kun je ook het promotiefilmpje bekijken en je aanmelden!


WEER VAN START!

Geplaatst op 1 september 2014
 

Het schooljaar is voor alle leerlingen nu echt aan de gang. Vorige week vonden er voor met name de brugklassers op de deelscholen nog volop introductie-activiteiten plaats; speurtochten, kennismakingsspelletjes, voor het eerst inloggen in het chromebook of zwemmen. Soms is het nog wat onwennig, maar gelukkig voelt het al snel bekend. Vanaf maandag 1 september zijn overal alle lessen gestart.

Heel veel succes allemaal!


FAMILIE WALS

Geplaatst op 18 juli 2014
 

Wij kregen het vreselijke bericht dat op donderdag 17 juli 2014 twee leerlingen van het Peellandcollege, Amèl Wals uit klas 1 D en Jinte Wals uit klas 3 Havo B zijn omgekomen bij de vliegtuigramp van Malaysia airlines, samen met vader Jeroen, moeder Nicole, broer Brett (oud-leerling van het Peellandcollege) en hun zusje Solenn (leerling van de basisschool St. Willibrordus uit Neerkant).

In een besloten bijeenkomst herdenken we met de klasgenoten en hun ouders deze tragische gebeurtenis. Bij de start van het nieuwe schooljaar zullen we binnen het Peellandcollege aandacht besteden aan het overlijden van het hele gezin.

Wij wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd.

Namens alle medewerkers van het Peellandcollege en de andere deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne.

M.M.J.P. van Roosmalen, rector
R.G. van Deursen, directeur


WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 15 juli 2014
 

De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van donderdag 17 juli tot en met dinsdag 19 augustus 2014.

Voor noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken.
Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!


IVO-DEURNE FELICITEERT DE WINNAARS VAN DE HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2014 EN DE TECHNIEKPRIJS

Geplaatst op 8 juli 2014
 

In 2001 is door de familie Van Doorne een fonds opgericht dat het mogelijk maakt om elk jaar een prijs uit te reiken aan leerlingen die - naast goede schoolprestaties - een bijzondere prestatie hebben geleverd; de Hub van Doorneprijs. De van oorsprong Vmbo-prijs is nu voor het eerst op alle vier deelscholen van IVO-Deurne uitgereikt. De prijs is van oorsprong een techniekprijs. De winnaar van de techniekprijs krijgt een speciale bronzen penning met de beeltenis van Hub van Doorne erop en de naam erin gegraveerd, als blijvend aandenken. Links op de foto de heer Hubert van Doorne, hij reikte de prijs uit aan Chantal.

Klik hier voor alle winnaars!


GESLAAGDEN!

Geplaatst op 12 juni 2014
 

Op de deelscholen volop blijdschap onder de vele geslaagden. Kijk op de pagina van de deelschool voor het overzicht van alle geslaagden.
We wensen alle geslaagde leerlingen van harte proficiat!


Alle berichten weergeven