Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

SERGIO MERTOWIDJOJO

Geplaatst op 26 augustus 2015
 

Tot ontsteltenis van ons allemaal vernamen wij het trieste bericht dat

Sergio Mertowidjojo

leerling van het Peellandcollege is overleden.

Zijn plotselinge overlijden heeft ons diep geraakt. Wij leven mee met zijn familie, vrienden en allen die hem kenden. Wij wensen hen alle kracht en steun toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens de leerlingen en medewerkers van het Peellandcollege en de andere deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne,

M.M.J.P. van Roosmalen, rector
R.G. van Deursen, directeur

U kunt uw condoleance hier plaatsen.


WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 20 juli 2015
 

De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 22 juli tot en met dinsdag 25 augustus 2015. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten.
In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!


MOOI RESULTAAT GOEDE DOELEN-ACTIE

Geplaatst op 9 juli 2015
 

Wat is er hard gewerkt door heel veel leerlingen voor de Goede Doelenactie. In het filmpje meer informatie over de stichting en een impressie van al het werk dat de leerlingen hebben verzet. Dat het tot een mooi resultaat heeft geleid is duidelijk. Op 8 juli 2015 kon er een bedrag van ruim 4.000 Euro overhandigd worden aan stichting Edushare. Op de foto wordt het bedrag overhandigd door vertegenwoordigers van de school aan de vertegenwoordigers van Edushare.

Klik hier voor een impressie van de actie.


PROFICIAT VOOR WINNAARS HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2015 EN TECHNIEKPRIJS

Geplaatst op 8 juli 2015
 

In 2001 is door de familie Van Doorne een fonds opgericht dat het mogelijk maakt om elk jaar een prijs uit te reiken aan leerlingen die –naast goede schoolprestaties- een bijzondere prestatie hebben geleverd; de Hub van Doorneprijs. Deze prijs is voor het tweede jaar op rij op alle vier de deelscholen van IVO-Deurne uitgereikt. Kijk ook bij nieuws op de deelschoolpagina’s voor meer informatie. Ook wordt traditiegetrouw de techniekprijs uitgereikt. De winnaar van deze prijs krijgt een speciale bronzen penning met de beeltenis van Hub van Doorne erop en de naam erin gegraveerd, als blijvend aandenken. Dit jaar ging de techniekprijs naar Rik Sonnemans, leerling op het Hub van Doornecollege. Op de foto krijgt Rik de prijs overhandigd uit handen van Monique van Roosmalen, rector van IVO-Deurne.

Klik hier voor alle winnaars van de Hub van Doorneprijs 2015!


NEDERLANDS KAMPIOENEN ESTAFETTE

Geplaatst op 6 juli 2015
 

Bij het NK Atletiek voor Junioren op 26-27-28 juni 2015 in Breda hebben de junioren B (16-17 jaar) van Atletiekvereniging AV-LGD uit Deurne de Nederlandse titel behaald op het onderdeel 4 x 400m.
Het estafetteteam bestaande uit Jop Knoppers, leerling van het Peellandcollege, Daan van de Mortel, leerling van het Alfrinkcollege , Bodhi van Selow, die op het Hub van Doornecollege zit en Stan van Helmond , oud-leerling van het Alfrinkcollege, liep deze 4 x 400m in de snelle tijd van 3.35,51 min. Zij hadden daarmee een ruime voorsprong van 8 seconden op de ploeg van DEM uit Beverwijk en 19 seconden op de ploeg van DAK uit Drunen. Van harte proficiat met deze mooie prestatie!

Op de foto vlnr: Jop Knoppers, Daan van den Mortel,  Stan van Helmond en Bodhi Selow


AANPASSING LESSEN I.V.M. HITTE

Geplaatst op 1 juli 2015
 

Vanwege de verwachte extreem hoge temperaturen op donderdag 2 en vrijdag 3 juli wordt op deze dagen een verkort lesrooster (40 minuten) ingevoerd. Dit geldt voor alle leerlingen op De Sprong, Hub van Doornecollege en Alfrinkcollege.
Voor de leerlingen van het Peellandcollege start morgen de proefwerkweek. De geplande proefwerken gaan door op de afgesproken tijden.


GESLAAGDEN!

Geplaatst op 30 juni 2015
 
De vlag kan uit! Onze geslaagden mogen trots zijn. Wij zijn ook trots op onze geslaagden (1e en 2e tijdvak)!
Kijk op de pagina van de deelschool voor het overzicht van alle geslaagden.
Van harte proficiat allemaal!

DIENSTENVEILING EN MARKT VOOR GOED DOEL

Geplaatst op 26 juni 2015
 

Op dinsdag 30 juni 2015 wordt er op het Hub van Doornecollege een Goede Doelenmarkt gehouden van 19.00-21.00 uur. De laatste weken hebben leerlingen uit alle leerjaren tijdens de lessen volop gewerkt aan de te verkopen spullen en diensten die geveild gaan worden. De eerste klassers o.a. hebben zelf jam en appelmoes gemaakt, die verkocht gaat worden. Ook is er o.a. een houten tuinbank gemaakt, die tijdens de veiling bij opbod wordt verkocht. Er worden bovendien allerlei soorten diensten bij de veiling aangeboden. De opbrengst van de markt en dienstenveiling komt ten goede aan de stichting EduShare.
Ouders en andere belangstellenden zijn deze avond van harte uitgenodigd!

Lees verder

WETHOUDER IN GESPREK MET LEERLINGEN

Geplaatst op 23 juni 2015
 
Op 18 juni 2015 gingen een aantal leerlingen van de deelscholen wederom in gesprek met de Deurnese wethouder van onderwijs en zorg: Marnix Schlösser. Aan de orde kwamen: de zorg in Deurne, vrijwilligerswerk en wensen van de jeugd. Lees verder

KENNISMAKINGSMIDDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Geplaatst op 10 juni 2015
 
Woensdagmiddag 17 juni a.s. nodigen we alle aankomende brugklassers uit op hun nieuwe school. Deze middag start de kennismaking om 14.00 uur. Elke deelschool heeft een eigen programma. Er is o.a. uitleg over de start van het schooljaar. De middag eindigt om 16.00 uur. Voor meer informatie: kijk op deze website onder de deelschool – Actueel – Brieven en formulieren.
Van harte welkom allemaal en veel succes!!

Alle berichten weergeven