Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

SCHOLENVOETBALTOERNOOI OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 20 mei 2015
 
Dinsdag 21 april 2015 is door 3 teams van IVO-Deurne deelgenomen aan het scholenvoetbaltoernooi van Olimpic Moves. Olympic Moves is een jaarlijks terugkerende landelijke competitie tussen scholen. Als bekend is wanneer het toernooi is, wordt er door leerlingen massaal ingeschreven. Na 2 selectierondes is het gelukt om 3 teams samen te stellen: team leerjaar 1 HC, team leerjaar 3 HC en team leerjaar 3 PC. Team leerjaar 1 HC wist één wedstrijd te winnen, maar verloor de andere wedstrijden en mocht helaas niet door. Het team HC leerjaar 3 is 1e geworden in de poule, maar verloor de halve finale. Het team van leerjaar 3 PC wordt 2e in de poule, wint de halve finale, maar verliest de finale. Erg jammer! Lees verder

EINDEXAMENS VAN START!

Geplaatst op 11 mei 2015
 

Maandag 11 mei 2015 zijn de examens van start gegaan. Onze eindejaarsleerlingen kregen allemaal een traktatie van IJssalon Italia, om ze een hart onder de riem te steken.

Allemaal heel veel succes toegewenst!!


MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 24 april 2015
 

De leerlingen van onze instelling hebben vrij van maandag 27 april 2015 tot en met vrijdag 8 mei 2015.

Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

We wensen iedereen een fijne vakantie!


MOOIE RESULTATEN BIJ NK MINITRAMPOLINE SPRINGEN.

Geplaatst op 15 april 2015
 

Op vrijdag 10 april 2015 vond in Alphen aan de Rijn voor de 38e keer het Nederlands kampioenschap minitrampoline springen voor scholieren plaats. De jumpers van IVO-Deurne hebben verdienstelijk gesprongen en mogen terugkijken op welverdiende derde en vierde plaatsen.

Lees verder

THEMA-AVOND OUDERRAAD: 14 APRIL 2015

Geplaatst op 30 maart 2015
 

De gezamenlijke ouderraden van de deelscholen van IVO-Deurne houden op dinsdag 14 april 2015 de jaarlijkse thema-avond, in samenwerking met het Centrum Jeugd en Gezin. Het thema van deze avond is “Help, mijn puber is verliefd!”. Er wordt ingegaan op voorlichting geven en met je puber praten over seks en alles wat daar bij komt kijken. Mevrouw Ans van der Laat, voorlichter bij GGD ZO-Brabant en Helder Theater nemen u mee in de belevingswereld van pubers. Het belooft een interactieve, afwisselende, maar zeker ook humoristische avond te worden. Aanvang 20.00 uur in het Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. Klik hier om aan te melden en voor meer informatie.


IRIS CLAASSEN

Geplaatst op 25 maart 2015
 

Met grote verslagenheid vernamen we het trieste bericht dat Iris Claassen, oud-leerlinge van het Alfrinkcollege, om het leven is gekomen bij de vliegramp in Frankrijk dinsdagochtend 24 maart 2015. Iris is in schooljaar 2010-2011 geslaagd voor haar opleiding Vmbo-Kaderberoepsgerichte leerweg op het Alfrinkcollege. Wij wensen haar familie, vrienden en allen die haar kenden heel veel kracht en sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Namens alle medewerkers van het Alfrinkcollege en de andere deelscholen van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne.

M.M.J.P. van Roosmalen, rector
R.G. van Deursen, directeur


REGIOFINALE JUNIOR VAKKANJERS: 3E PLAATS!

Geplaatst op 23 maart 2015
 

Op 19 maart 2015 vonden in Veldhoven de regiofinales van de Junior Vakkanjers plaats. Ons team “Nie Nau Mar Rauw”  heeft zijn uiterste best gedaan om tegen de 7 teams te strijden. Ze zijn als 3e geëindigd. Een mooi resultaat en een hele ervaring rijker!

Lees verder

PRESENTATIE SECTORWERKSTUK 4 MAVO

Geplaatst op 22 maart 2015
 

Op maandag 16 maart 2015 presenteerden de leerlingen van 4 Mavo hun sectorwerkstuk op het Alfrinkcollege. Het doel van het sectorwerkstuk is dat leerlingen zich verdiepen in hun vervolgopleiding.

Lees verder

JUNIOR VAKKANJERS

Geplaatst op 8 maart 2015
 

Op 3 maart 2015 streden twee teams van het Hub van Doornecollege om een plek in de regionale wedstrijd van de Junior Vakkanjer Wedstrijden 2015. Het team ‘Nie Nauw Mar Rauw’ en het team ‘Calisto’ deden mee met deze regionale wedstrijd. De opdracht was het ontwerpen en bouwen van een festivalbike. Een vakkundige jury beoordeelde de festivalbike en de presentatie van elk team. Als winnaar kwam het team ‘Nie Nauw Mar Rauw’ uit de bus. De leerlingen waren zeer blij met het behaalde resulaat. Op 19 maart 2015 gaan de Junior Vakkanjers naar Veldhoven voor de regiofinales. De winnaars van de regiofinales plaatsen zich voor de nationale finale. Die is op donderdag 9 april 2015 in Gorinchem. Op de foto: Het winnende team ‘Nie Nauw Mar Rauw’ van links naar rechts: Jordy Koeling, Koen Rops, Cas Rijkers, Ischa van de Vossenberg, Nick van den Einden

Lees verder

BESTE MAVO IN DE REGIO!

Geplaatst op 25 februari 2015
 

De resultaten van de Keuzegids Middelbare Scholen zijn onlangs gepubliceerd. De gids biedt ouders en leerlingen vlotte en nuttige uitleg. Op de site www.kiesjeschool.nl staan vergelijkende gegevens over meer dan 2600 scholen. Samen bieden ze een goede basis voor een goed voorbereide schoolkeuze. Bijzonder aan het onderzoek is dat er behalve de gegevens van de Onderwijsinspectie over examencijfers en slagingspercentrages ook gekeken is naar gegevens over de bedrijfsvoering en een goede sfeer op school. In de ranking van de Keuzegids Middelbare Scholen 2015 komt het Alfrinkcollege in onze regio als beste Vmbo-GT/Mavo uit de bus.


Alle berichten weergeven