Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
IVO-Deurne - Nieuws

SCHRIJVER BUDDY TEGENBOSCH OP BEZOEK.

Geplaatst op 28 september 2016
 
In het kader van 'Literatour' bezocht schrijver Buddy Tegenbosch onze school. Tijdens literatour trekken jonge schrijvers het land in om met jongeren in gesprek te gaan en er worden activiteiten op school, in de boekhandel en in de bibliotheken georganiseerd.
De afgelopen weken werd er in de klassen 3 havo ijverig gelezen in het boek 'Pokerface' van Buddy Tegenbosch. Maandag 26 september was het zo ver; de kans om de schrijver te ontmoeten en hem het hemd van zijn lijf te vragen. De lessen met de schrijver waren een succes. Waren de leerlingen al enthousiast over zijn boek, nu ze de schrijver ook persoonlijk ontmoet hebben, is het enthousiasme alleen maar toegenomen. Literatour is een succes!

AANMELDING SPORTKLAS VAN START!

Geplaatst op 28 september 2016
 
Zit je in klas 1 of klas 2? En… helemaal enthousiast na de sportklas-proefles? Na de herfstvakantie gaat de sportklas echt van start. Schrijf je dus snel in via de rode button op deze pagina. Ben er bij!

SPORTKLAS: KOM NAAR DE PROEFLES!

Geplaatst op 22 september 2016
 

Wil jij graag sporten en vind je het leuk om te bewegen? Wil je kennismaken met verschillende sporten? Dan is de sportklas wel iets voor jou. Speciaal voor alle eerste en tweedejaars leerlingen van de hele instelling. Kom naar de proefles. Op woensdag 28 september van 14.45-15.45 uur voor leerlingen uit leerjaar 2 en op donderdag 29 september van 14.45-15.45 uur voor leerlingen uit leerjaar 1. Locatie:  sporthal De Peelhorst. Kijk voor verdere info op de pagina van de eigen deelschool, onder actueel–informatie-sportklas.


GESLAAGDEN CAMBRIDGE ENGELS.

Geplaatst op 16 september 2016
 
20 Leerlingen in klas 3 vwo hebben in juni het examen Cambridge Engels, First Certificate, gedaan in Eindhoven. In de zomervakantie is het resultaat gekomen. Resultaat: allemaal geslaagd! Van harte proficiat, leerlingen en natuurlijk docent de heer Verbakel. Klik hier voor de namen van alle geslaagden.
Lees verder

EEN WENS IN VERVULLING

Geplaatst op 15 september 2016
 
Als afsluiting van schooljaar 2015-2016 hadden we op het Hub van Doornecollege met meerderheid gekozen voor de goed doelactie: Make-a-Wish. Een organisatie die een bijzondere wens weet te vervullen van een jongere tot 18 jaar. Het was een geslaagde actie die uiteindelijk ruim € 7000,- heeft opgebracht. Heel bijzonder dat onlangs een van onze leerlingen heeft kunnen genieten van de andere kant van deze goede doelen-actie. Lees verder

AANPASSING LESSEN IVM HITTE

Geplaatst op 14 september 2016
 
Vanwege de verwachte hoge temperaturen op donderdag 15 september a.s. wordt op deze dag een verkort lesrooster ingevoerd (40 minuten). Dit geldt voor alle leerlingen op De Sprong, Hub van Doornecollege, Alfrinkcollege en Peellandcollege.

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 7 september 2016
 
Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”.
Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!

WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 26 juli 2016
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 27 juli tot en met dinsdag 30 augustus 2016. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

IVO-DEURNE FELICITEERT DE WINNAARS VAN DE HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2016 EN DE TECHNIEKPRIJS

Geplaatst op 20 juli 2016
 

In 2001 is door de familie Van Doorne een fonds opgericht dat het mogelijk maakt om elk jaar een prijs uit te reiken aan leerlingen die – naast goede schoolprestaties – een bijzondere prestatie hebben geleverd; de Hub van Doorneprijs. De van oorsprong Vmbo-prijs wordt voor het derde jaar op rij op alle vier de deelscholen van IVO-Deurne uitgereikt. De prijs is van oorsprong een techniekprijs. De winnaar van de techniekprijs krijgt een speciale bronzen penning met de beeltenis van Hub van Doorne erop en de naam erin gegraveerd, als blijvend aandenken. Dit jaar ging de prijs naar Wesley Timmermans, leerling op het Hub van Doornecollege. Op de foto krijgt Wesley de prijs overhandigd uit handen van de heer Hubert van Doorne, kleinzoon van de naamgever van de prijs, Hub van Doorne.

Klik hier voor alle winnaars.


VOOR ‘MAKE-A-WISH’ RUIM €7000 OPGEHAALD

Geplaatst op 13 juli 2016
 
Op 12 juli 2016 organiseerde het Hub van Doornecollege Hub’s summer festival, een festival voor het goede doel. Het goede doel waar geld voor ingezameld werd is de stichting Make-a-Wish. Deze stichting, door de leerlingen zelf uitgekozen, vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het festival vond plaats op het schoolterrein. Alle leerlingen stelden zich achter het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo werden er in verschillende kraampjes zelfgemaakte etenswaren en spullen verkocht. Lees verder

Alle berichten weergeven